“Door te schrijven dwing ik mezelf om m’n gedachten te ordenen en de essentie te formuleren, zodat ik die aan anderen kan overdragen.”

Publicaties

Op deze pagina zetten we met enige regelmaat een van de publicaties van Kilian in de etalage. Nu is dat Veranderversnellers, het afkijkboek. Dit boek staat boordevol inspiratie uit de praktijk. Die helpt je om richting te geven aan de verandering waarbij jij betrokken bent. Op de website bij dit boek vind je nog veel meer informatie en gratis werkmateriaal.

Onder de etalage staan alle publicaties, geordend naar boek, artikel of bijdrage aan een conferentie. Elke titel leidt naar de samenvatting en (gratis) download- of bestelmogelijkheid. De blogs staan hier.

Kilian: “Als ik schijf heb ik altijd voor ogen dat m’n tekst direct bruikbaar moet zijn   zijn voor anderen. Toen ik aan de universiteit werkte deed ik dat door mijn ideeën te formuleren in de vorm van wetenschappelijke publicaties. Inmiddels doe ik dat door mijn publicaties te richten op de veranderkundige praktijk. Met boeken, hoofdstukken, artikelen en blogs maak ik mijn kennis en ervaring toegankelijk voor leiders, adviseurs, wetenschappers en studenten.”

Veranderversnellers: het afkijkboek

Bennebroek Gravenhorst, K.M. (2019). Veranderversnellers: het afkijkboek. Deventer: Management Impact.

Om verandering te realiseren, heb je voorbeelden nodig. Hoe zet je een organisatie in beweging en hoe houd je vervolgens koers? Veranderversnellers: het afkijkboek staat boordevol inspiratie uit de praktijk die helpt om richting te geven aan de verandering waarbij jij betrokken bent.

In dit boek vertellen tien bijzondere bestuurders hun veranderverhaal. Zij maken duidelijk hoe je nieuwe ambities realiseert en hoe leiderschap daaraan bijdraagt. Veranderkundige lessen en leiderschapslessen bieden verdere verdieping. Zo kan je de ervaring van anderen gebruiken om de verandering in je eigen organisatie tot een succes te maken.

Veranderversnellers: het afkijkboek is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe je een organisatie naar een nieuwe toekomst leidt.

Inkijkexemplaar
Bestel bij Managementboek
www.veranderversneller.nl

Boeken en hoofdstukken in boeken


Bijdragen aan tijdschriften
Bijdragen aan conferentiesMeer weten over een van deze publicaties?